Vårstäd på alla våra bostadsområden under påsken!

Våren är äntligen här. Vi vill nu passa på att rensa upp lite extra på våra bostadsområden, både utvändigt och i våra övriga gemensamma utrymmen. Vi uppmanar därför alla våra hyresgäster att senast den 8 april:
  • Märka upp era cyklar med en lapp med ert lägenhetsnummer (om de ska behållas).

  • De omärkta cyklarna kan därefter komma att slängas. Cyklar ska förvaras i cykelrum eller i utvändiga cykelställ.

  • Märka upp era eventuella rullatorer och barnvagnar med en lapp med ert lägenhetsnummer (om de ska behållas). Barnvagnar och rullatorer ska förvaras i barnvagnsrum/rullatorrum om det finns på området, alternativt i er lägenhet eller förråd. De omärkta kan komma att slängas.

  • Grillar ska förvaras på er uteplats eller balkong, alternativt i ert förråd när de inte används. Står de på annan plats, så kan de komma att slängas.

  • Har ni leksaker eller övriga tillhörigheter som ni önskar behålla, så ska dessa förvaras i er lägenhet eller i ert förråd när de inte används. Övergivna leksaker och övriga tillhörigheter kommer att slängas.

 

Kanske får ni samtidigt ytterligare inspiration till att vårstäda era lägenheter och förråd.

 

Se Rambos hemsida, rambo.se, för öppettider på kommunens återvinningsstationer. Andra bra alternativ är att vända sig till loppis, återbruk eller liknande.

Tack för ni hjälper oss att hålla det snyggt på området!