Om oss

Tanums Bostäder

Tanums Bostäder finns till för dig som vill bo i Tanum med hög livskvalitet; nära havet, kusten och naturen. Att bo i Tanums Bostäders bostäder ska upplevas som ett boende med god kvalitet, hög servicenivå och en trygg boendemiljö. Genom en balanserad utbyggnadsstrategi ska vi tillsammans med våra ägare skapa förutsättningar för kommunen att växa. Lägenhetsbeståndet ska spegla olika hyresgästers önskemål och behov.

Vi erbjuder boende för alla livets skeenden och för alla "plånböcker". Hos oss kan kunden välja mellan att bo i ett vackert kustsamhälle eller i någon av våra natursköna orter mer centralt i kommunen. Vi har något som passar alla!

Vi ägs av Tanums Kommun och vår uppgift är att erbjuda ett rikt och varierat utbud av lägenheter i alla delar av kommunen. Tanums Bostäder erbjuder hyreslägenheter och lokaler i Tanumshede, Grebbestad, Fjällbacka och Östad. Totalt har Tanums Bostäder 678 lägenheter fördelade på 333 lägenheter i Tanumshede, 145 lägenheter i Grebbestad, 169 lägenheter i Fjällbacka och 31 lägenheter i Östad.

I våra områden har kunden nära till det som är viktigt för att få vardagen att fungera; arbete, skolor, dagis, natur, bra kommunikationer. Tanums Bostäder arbetar kontinuerligt med att utveckla alla våra bostadsområden.