Fakturering

Alla leverantörsfakturor som inte sänds elektroniskt ska sändas till följande adress för skanning och därför skall samtliga fakturor vara märkta med:

Referensnummer och Namn på beställaren/köparen.
Fakturor ska skickas till den gemensamma fakturaadressen:

Tanums Bostäder AB
Leverantörsfakturaservice
R046
Fack 640029
106 54 Stockholm

Referensnummer = Beställaren skall alltid uppge sitt ansvarsnummer och måste finnas med på fakturan som referens.

För att skanningen av fakturorna ska gå så smidigt som möjligt är bra om inga fakturakopior eller reklam skickas med fakturan utan att de skickas direkt till Tanums Bostäder AB, Affärsvägen 3, 457 30 Tanumshede.

Behöver ni en referensnummerlista så kontakta ekonomiavdelningen viktoria.dahlborg@tanum.se, telefon 0525-180 89.

Köparen ska även kunna legitimera sig vid beställning/köp. Vi betalar er faktura 30 dagar efter den korrekta fakturans ankomstdatum, om inte annat uttryckligen har avtalats. Om detta är helgdag sker betalningen först påföljande arbetsdag.

 

 

Hur gör ni som leverantörer för att skicka Svefaktura till Tanums Bostäder AB?


På fakturan skall det alltid anges följande uppgifter:
Referensnummer
Namn på beställaren/köparen

Tanums Bostäder AB har idag ett samarbete med bland annat företaget Inexchange för mottagning av Svefakturor. Detta företag har tekniska lösningar för att leverantörer ska kunna skicka Svefakturor till bolaget. Leverantörer till Tanums Bostäder AB kan använda andra parter än ovan nämnda för att sända Svefakturor till bolaget.
Ni kan som leverantör ta kontakt med InExchange för att meddela att ni vill sända Svefaktura till Tanums Bostäder AB. De hjälper Er med den tekniska delen för att komma igång.
Ni kan även kontakta Viktoria Dahlborg på 0525-180 89 och meddela att ni önskar skicka Svefaktura och då hjälper vi er komma igång. 

Har leverantören inget elektroniskt system får fakturering så kan registrering av fakturan ske i en fakturaportal via Tanums Bostäders hemsida.
Fakturan skickas sedan i Svefaktura format till bolagets e-handelssystem.

Fakturering via webbportal