Våra områden

Karta
 

Grebbestad

Grebbestad är ett levande kustsamhälle där mycket av den äldre bebyggelsen bevarats, samtidigt som ett modernt och funktionellt samhälle för dagens behov utvecklats. I Grebbestad finns servicehus, förskola, fritidshem, förskoleklass och grundskola (1-6).
Områdesbild
 
Stäng
 

Östad

Samhället Östad är naturskönt beläget utmed Bullaresjön. I Östad finns bland annat en dagligvarubutik med post, bensintapp, äldreboende, låg- och mellanstadieskola samt förskoleklass och fritidshem.
Områdesbild
 
Stäng
 

Tanumshede

Tanumshede är ett mycket populärt område där många av våra sökande vill bo. Tanumshede är lugnt och trivsamt samtidigt som det erbjuder ett stort serviceutbud och bra kommunikationer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Fjällbacka

Fjällbacka är ett idylliskt kustsamhälle och är en välbesökt sommarort. Här finns servicehus, förskola, fritidshem, förskoleklass och grundskola (1-6). Samhället har också egen mataffär, post, bensintapp och annan service.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Tanums Bostäder erbjuder hyreslägenheter och lokaler i Tanumshede, Grebbestad, Fjällbacka och Östad. Totalt har vi 678 lägenheter fördelade på 333 lägenheter i Tanumshede, 145 lägenheter i Grebbestad, 169 lägenheter i Fjällbacka och 31 lägenheter i Östad.

Tanum är Bohusläns till ytan största kommun. Kommunen har drygt 12 400 invånare. Karakteristiskt för Tanum är det stora antalet små samhällsbildningar; de flesta ligger vid kusten. Tanumshede är centralort i kommunen. Andra större orter i kommunen är Grebbestad, Fjällbacka, Hamburgsund, Rabbalshede och Östad.

Tanums kommun har en omväxlande, rik natur- och kulturmiljö. Den marina miljön är unik och är tillsammans med andra vackra och värdefulla naturmiljöer utmärkande för kommunen.Tanums hällristningar finns sedan 1994 upptagna på Unescos Världsarvslista, är bara en del av alla unika kulturmiljöer kommunen erbjuder.

Mer information om Tanum hittar du på Tanums kommuns webbplats, tanum.se.