Skadedjur

Det finns olika sorters småkryp som är ett viktigt inslag i naturen, men när de börjar besvära oss människor anses de vara skadedjur. Det är varken trevligt eller hälsosamt att dela sin lägenhet med skadedjur som kan plåga oss på olika sätt.

Viktigt att anmäla snabbt

Det är väldigt viktigt att anmäla skadedjur så snart som möjligt. Vissa skadedjur kan sprida sig och orsaka besvär i fler lägenheter. Ibland krävs det upprepade saneringar för få ett bra resultat och bli av med viss ohyra. De metoder man använder bygger på att insekterna ska komma i kontakt med en behandlad yta eller utlagt bete.


Tanums Bostäder har ett avtal med saneringsföretaget Nomor vilket innebär att vi står för alla kostnader för saneringen. Du som hyresgäst behöver med andra ord inte betala något för den. Hantering av möbler, kemtvätt eller andra eventuella åtgärder utöver själva saneringsarbetet betalar du själv för.

Fågelmatning

Visst kan det vara frestande att lägga ut mat till fåglarna, speciellt under vinterhalvåret. Men tyvärr är detta inte tillåtet eftersom det även lockar till sig skadedjur så som råttor och möss.


Nomor
Tel: 0771-122300
nomor.se